25.4.2011 Syntyi Rosalle ja Ressolle pentuja. Tavallaan tämä oli YLLÄTYS koska Rosa ultrattiin kaksi kertaa tyhjäksi. Toinen ultra oli viikolla viisi ja olisihan pentujen pitänyt jo silloin näkyä. Mika oli niin vahvasti erimieltä eläinlääkärin tuomiosta ja oli yrittänyt ehdotella ultrassa näkyviä palluroita pennuiksi mutta ell mukaan nämä olivat suolistoa. No onneksi kuitenkin itse uskoin enemmän Mikaa ja itseäni joten vein neidin muutaman viikon päästä omalle eläinlääkärille Herttaan, jossa Hanna sitten totesi suolenpätkien olevan vauveleita.  Siinähän sitten alettiin pääsiäistä ja pentujen syntymää odottelemaan. No vihdoinkin vauvat syntyivät, mutta valitettavasti kohtuun jäi yksi kuollut pentu, joka sitten seuraavana päivänä leikattiin kohdun kera ulos. Onneksi kuitenkin 5 poikaa ja yksi tyttö jäivät sulostuttamaan meidän elämäämme.

Tarinan opetus: Jos itsestäsi tuntuu, että eläinlääkäri on väärässä niin luota itseesi ja kyseenalaista ja jos ei auta vaihda eläinlääkäriä. Ja toinen opetus on se, että käytä aina omaa tuttua eläinlääkäriäsi ja näin teemme taas jatkossakin eli käytämme http://hertta.com/HEN.htm. Enää ei ole niin kiire päästä ultraan vaan maltamme odottaa muutaman päivän pidempään.  tässä vaiheessa kiitos onkin paikallaan, eli KIITOS Hanna ja Hannu.

Vauvat ja Rosa voivat tällä hetkellä loistavasti. Painoa tulee kivasti ja maailmaa onkin jo avarrettu pentuhuoneen ulkopuolelle sekä hiukan on käyty ulkoilemassakin jo.

Huomenna tulee Isä-Resson omistaja Johanna katselemaan vauvoja *sillä silmällä* ja parin viikon päästä saamme valitsijaraadin katsastamaan ketkä nousevat Finnairin sinivalkoisin siivin kohti uusia kotimaita.

Tässä kasa kuvia pennuista :)